Min weekend har været som følger:

fredag: fredagsbar på fabrikken. Forrygende. Derefter musik på Train. Var lidt nødt til at vise flaget. Gik hjem kl. 24. Min tusch var løbet tør.

lørdag/søndag: Førstehjælpskursus. Ja tak. Mange kritiserer mig for ikke at være så… humanistisk? eller måske bare flink. Så tænkte, det her var min måde at gi lidt tilbage. Så jeg har brugt 12 timer henover lørdag/søndag på at lære at redde liv.

Men OMFG en flok tabere der melder sig til sådan noget. Hva fanden sker der!? Det var udelukkende socialklasse fire. Når ikke vi skulle holde pause for at ryge corner 100, så stillede Randi de mest hjernefuckingdøde spørgsmål. Og resten af holdet lignede nogle der havde boet i Josef Fritzels kælder i 24 år. Hvorfor melder seje mennesker sig ikke til sådan noget? Det er da håbløst at man skal befinde sig i Bruuns Galleri eller på Baresso hvis man er ved at kløjs i fiskefingre eller deslige.

Men jeg holdt ud og fik mit diplom. Og nu ved jeg hvad man skal gøre hvis man blir stukket af en Fjæsing. I vil gerne kende mig.

Nu sidder jeg lige og catcher up on some correspondance.

Kisses.

Reklamer