Som jeg før har indikeret, har jeg ikke specielt meget tilovers for min underbo. Her er en lille mailkorrespondance fra efteråret. Seriøst, hvordan får sådan nogle mennesker tøj på om morgenen. Jesus.

Det skal lige nævnes, at der er en masse andre ting, der bidrager til billedet af ham, som en man har lyst til slå med en skovl. hårdt og længe. Det her er bare lige det eneste jeg har på skrift (SMILEY).

Man må jo ikke nævne navne, så ZZ er naboen og XX er moi… hvilket den kvikke læser, nok havde picked up on undervejs.

Fra: ZZ

Emne: Trappevask i opgangen

Dato: 15. Nov. 2010 12.50.28 CET

Til: XX

Kære XX

Det her skal bestemt ikke læses som et surt opstød, men har bemærket at trapperne ikke er blevet vasket det sidste stykke tid. Skriver bare lige for at høre om der er en specifik grund til det, om du er ok –  og hvis ikke kan du jo bare melde ud, og så kan vi se om vi kan få en anden til at ta tjansen.

Men siden vi nu betaler dig for det, må vi hellere finde en løsning 🙂

Du kan bare lige give besked. Ha det rigtig godt.

Kærlig hilsen ZZ, st.th.

Fra: XX

Emne: RE: Trappevask i opgangen

Dato: 15. Nov. 2010 15.48.31 CET

Til: ZZ

Kære ZZ

Mange tak for din mail. Helt forkert troede jeg først, at der var tale om et surt opstød, men det var godt du fik afmonteret den gigant misforståelse, ved at pointere, at der ikke er tale om et surt opstød. Det er jeg fyldt med smileys over. 🙂 🙂 🙂 🙂

Mht trapperne så døjer jeg en del med nogle psykiske problemer lige for tiden og trappevasken trigger min angst for måtter og alt hvad der kommer fra højre. Sidst fik jeg et slemmer anfald i mit viktorialierum efterfølgende.

Desuden fik jeg fjernet min 11. tå forrige uge og min balance er helt til hundene. Så trapper er et no go, det siger jo sig selv.

Det er super sødt af dig, at tilbyde at overtage, mens at jeg stadig får pengene for det. Det er alt for meget. TAK!

kh

Fra: ZZ

Emne:  RE: RE: Trappevask i opgangen

Dato: 17. Nov. 2010 08.34.46 CET

Til: XX

Hej XX.

Jeg er naturligvis utrolig ked af at høre, at du ikke har det så godt for tiden, og hvis der er noget vi kan gøre for at hjælpe må du bare sige til.

Mht. trappevask, tror jeg måske du misforstod lidt. Jeg har ikke selv mulighed for at gøre det, da jeg arbejder meget og desuden har dårlig ryg.

Kan du måske høre de andre i ejerforeningen om der er nogle af dem der vil overtage? Der skal nok ikke gå så længe, da opgangen virkelig er beskidt, og min lejlighed er jo som bekendt tilsalg, så vil gerne vise opgangen så præsentabel så muligt.

Håber vi finder en løsning.

God bedring.

Fra: XX

Emne: RE: RE: RE: Trappevask i opgangen

Dato: 20. Nov. 2010 13.20.25 CET

Til: ZZ

Kære ZZ

Er ked af at høre om din dårlige ryg. Det er da bare rigtig træls sådan noget. Har du overvejet at tabe dig lidt? Kender en der døjede rigtig meget med ryggen, fordi han var ’kommet sig lidt’, og så begyndte han at spise andet end mad fra Orienten og så fik han det meget bedre. Kan anbefale Føtex Food. De har alt mulig lækkert. Fx grøntsager.

Kan jeg for resten låne nogle klapstole til en lille fest jeg holder på lørdag? Det ku bare være ACE. Jeg tager dem bare selv i dit loftsrum (har set du har en masse, som du aldrig bruger). Tak!

Fra: ZZ

Emne: RE: RE: RE: RE: Trappevask i opgangen

Dato: 22. Nov. 2010 14.50.22 CET

Til: XX

Hej XX

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal svare, og synes emnet har skiftet lidt.

Jeg skrev til dig ang. trappevasken? Ikke min vægt. Står lidt uforstående overfor dine kommentarer?

Hvordan kan du holde fest hvis du ikke kan vaske trapper? Og forleden så jeg dig, da du kom tilbage fra en løbetur? Troede du havde problemer med foden?

Jeg vil som sagt ikke være sur eller sende sure opstød, men kan vi ikke godt få styr på den opgang! Har en fremvisning på søndag.

Fra: XX

Emne: RE: RE: RE: RE: RE: Trappevask i opgangen

Dato: 25. Nov. 2010 16.22.28 CET

Til: ZZ

Kære ZZ.

Tak for din mail.

Det er muligt du har set min tvilling ude at løbe. Hun er en rigtig flittig lille camper og har nogle særlige superkræfter som gør hende i stand til at flyve henover løbekøen på Strandvejen. Enormt praktisk, når man er en busy little bee. Jeg har jo fået fjernet en tå, så selvfølgelig løber jeg ingen steder. Det er fjollet at hentyde til det, at det skulle have været mig, du har set. God no. Jeg sidder mest derhjemme og fletter ting.

Mht fest, så forøger det min livskvalitet, og kan mærke at det virkelig er flere fester der skal til for at jeg kan komme i gang med trappevasken igen. Så jeg beholder bare dine klapstole. You’re the best!

Og du har så ret. Det er noget værre lort med de trapper. What would Dylan McKay do (WWDMD)?

De bedste glade smilende positive hilsner,

XX.

Fra: ZZ

Emne: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Trappevask i opgangen

Dato: 28. Nov. 2010 14.23.11 CET

Til: XX

Nu må det her altså høre om. Laver du grin med mig? Jeg vil bare ha de trapper vasket, fordi vi betaler dig for det. Er du syg eller ej? Og hvad er det med en tvilling? Du må ikke tage mine stole, jeg er ved at pakke lejligheden ned. Nu må du lige være rimelig. Kan du ikke komme ned, så vi kan tale om det?

Fra: XX

Emne: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Trappevask i opgangen

Dato: 02. Dec. 2010 23.50.23 CET

Til: ZZ

Jeg synes det er meget ubetænksom at foreslå at jeg skal komme ned til dig i STUEN. Jeg har sagt en mia gange, at jeg mangler min 11. tå og ikke kan holde balancen. Let alone gå unødvendigt på trapper. Det er meget lidt betænksom af dig, på den måde at være nedladende overfor handicappede. Med den tone føler jeg aldrig vi finder en løsning på det trappevask. Det synes jeg du skal tænke lidt over.

Fra: ZZ

Emne: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Trappevask i opgangen

Dato: 02. Dov. 2010 23.54.32 CET

Til: XX

Fint. Jeg vasker selv de trapper. Du er umulig at kommunikere med. Godt jeg flytter.

Fra: XX

Emne: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Trappevask i opgangen

Dato: 03. Dov. 2010 01.01.28 CET

Til: ZZ

Suuuuper, at du tager den tørn.

God vind fremover, søtte.

Reklamer